Hanizalia 's FotoPages

By: Hanizalia Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 1-Apr-2010 09:16 Email | Share | Bookmark
Kembara Wilayah 2010

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam semua...kembali bersiaran di FP ini...kali ni nak bagi korang tgk plak ape benda keje aku yg asal hujung minggu jer ade jer program...ni salah satunyer...

Nak citer panjang2 pun tak dak idea...Kembara wilayah ni mcm treasure hunt jugak la tapi tak ambil kira masa sangat. Yang penting kat setiap check point tu peserta mesti jawab soalan dengan betul dan buat tugasan dgn sehabis baik. Cik kene jage kat check point Balai Seni Lukis Negara . Ade 4 check point semuanya. Muzium Negara - kena buat pasu, Planetarium Negara - jawab soalan jer, Balai Seni Lukis Negara - kena buat jigsaw puzzle dan Pusat Kraftangan Malaysia - kene hiaskan payung kertas...Best sgt2 dgn semua peserta sporting. Jom tgk aksi derang........








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net