Hanizalia 's FotoPages

By: Hanizalia Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Jul-2009 08:45 Email | Share | | Bookmark
Visit Aquaria & Petrosains @ KLCC

 
 
 
View all 19 photos...
Selamat mengemaskini rumah FP yg dah bersarang tahap cipan ini. Bukan kerna tak ada gambar tapi kerna penyakit M dan juga kesibukan yg masih blum tahu di mana penghujungnya

Entry kali ini adalah kisah rombongan Cik Ana ke Aquaria & Petrosains membawa pelajar2 sekolah rendah . Program lawatan pendidikan ini bertujuan memberi pendedahan awal, yg lain2 tu belajar la sendiri, mane bleh nak harap orang taja semua Dari pagi kami keluar balik dah nak senja .

Kanak2 dah tentu seronok . Yg mak2 & kakak2 kanak2 pun lebih seronok & kecoh dari budak2 tu. Jom layan entry kali ni









Monday, 13-Jul-2009 09:13 Email | Share | | Bookmark
LEPAK@KASIM MUSTAFA


Adepun rancangan asal nk gi merasa murtabak mengkasar di rampai business park kt wangsa maju...tp dengan sedikit masalah teknikal yg menidakkan keadaan utk berlaku , maka dgn sendirinyer bertukarlah posisi tempat lepak ! kekekeke . Cik Ila ni ade meeting plak kt Pejabat Bahagian kul 9 mlm. Tetiba dh maghrib tu Watie@SUK sms plak ajak gi Dorai...ingatkan name restoran tu Doraisamy.....rupe2nye Restoran Kasim Mustafa kt Jalan Doraisamy. Belakang SME Bank... Lepas jer meeting. Cik pun berdesup la ke sana. Tu psl la korang tgk cam tak semenggahnyer rupe Cik tu...paham2 sudah la Sembang punyer sembang entah kul brape angkat bontot pun tak sedar....jom layan piccas yg berjaya di rentas




Tuesday, 30-Jun-2009 05:56 Email | Share | | Bookmark
Singapura - Part 2

 
 
 
View all 49 photos...
JALAN-JALAN SINGAPURA

HARI kedua di Singapura , kami memulakan perjalanan ke tempat pameran dgn menikmati sarapan pagi ...ade yg mkn nasi, ade yg mkn lontong..Kami amik teksi jer ke Singapoe Exhibition.Kami bertapa sampai pukul 3 petang, then balik rehat kt hotel/ Cuaca agak panas. Petang tu dah janji dgn adik angkat Cik, Nazriah nak jumper dia. Kami janji nk jumper kt MRT Kallang, then dia bwk Cik gi mkn sup ikan kt Bugis ...jalan2 kat Arab Street. Terus ke Masjid Sultan....tgk makam sultan terakhir Singapura. Pegi istana Kg Gelam....then anli rombongan yg lain tepon nk ajak dinner. Kami naik bas tunggu derang kt MRT Lavender....Lepas tu gi mkn sup tulang merah kat area mane tah pemandu pelancong bawak. Lepas dinner, jln2 kejap kat area Arab Street. Dah terase badan tak sedap, ajak la derang balik. End of day 2 journey. Jom layan piccas




MASJID SULTAN & POKOK GELAM

ISTANA KG GELAM

ME & NAZ


Friday, 26-Jun-2009 04:57 Email | Share | | Bookmark
Happening Party@ JM Beriani

 
 
 
View all 20 photos...
TARIKH : 25 June 2009
LOKASI : JM Beriani House, Bandar Baru Bangi
TEMA : Merah & Hitam



Selamat hari lahir buat Nureen Sofea & Wana, Selamat ulangtahun perkahwinan buat CT & Mr One. Tak terucap dgn kate2 apabila majlis ini dipermudahkan oleh VP TKB, Puan Azu & somi tercinta Abg Halim. TKB & TLM memang gather besar-besaran & havoc mlm tu, yg dtg semuanyer berseri2 dgn kaler tema mlm tu

Habis gegar JM Beriani kami landakan dengan gelakan kami dri hantu langsuir sampailah ke gelakan afundi johar Pening kepala staff2 JM melayan kami. Terima kasih Abg Rahim & team. Jgn serik dgn kedatangan kami. Seblum tu nak promo sket ni, silalah ke JM Beriani House di Bandar Baru Bangi utk merasa pelbagai menu yg pasti sedap cair dlm mulut http://jmbangi.fotopages.com.

Ade tiga tugas penting utk diraikan dlm majlis kali ni...BESDAY NUREEN SOFEA/ANAK VP, BESDAY WANA/AHLI TKB FOTOPAGES & WEDDING ANNIVERSARY CT & MR RIDZUAN YG KE10 ....haaaa...punyer la gempak acara ni. Harap maaf kerna piccas sikit. Battery kamera running low! Jom layan piccas happening party..blah jugak tgk kat FP TKB member yg lain








Monday, 22-Jun-2009 11:33 Email | Share | | Bookmark
CommunicAsia 2009 @ Singapore - Part 1

 
 
 
View all 30 photos...
Mood keje blum dtg lagi...nak karang citer bagai nak rak pun blum ade idea...bz catch up keje yg menimbun...sementara tu layan piccas yg berjaya diupload utk hari pertama di kota singa. keadaan diri yg tidak sihat membawa impak jugak pd piccas2ku ini. harap maaf kerna visual kurang memberangsangkan. jom layan...




Dinner kt Long Beach


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net