Hanizalia 's FotoPages

By: Hanizalia Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Nov-2009 12:14 Email | Share | | Bookmark
Dinner@Manhattan Fish Market

 
 
 
View all 10 photos...
Salam siaran semula di FP...Cik gagah diri untuk membuang lelabah di rumahku nan indah ini...sebelum raya haji/aidiladha, kami 2 beradik kena tolong mama beli barang untuk keperluan hidangan raya & kerja2 korban. Tahun ni Cik & adik Cik yg tgh ni ade rezeki lebih ..so abah bagi kami peluang utk buat korban. amik 1 bahagian dri 7 bahagian korban setiap sorang. Alhamdulillah...semuanyer dh selamat dikorbankan....Sebelum memulakan operasi beli brg...kami gi memenuhkan kantung dulu kat Manhattan Fish Market...bestfren Cik yg name Cik Puan Evie yg ajor mkn kt sini....jom layan tgk ape yg Cik 2 badik melantak! Seafood pasta & baked butter mussels....








Sunday, 8-Nov-2009 03:57 Email | Share | | Bookmark
Breakaway @ Terengganu

 
 
 
View all 83 photos...
Ya rabbi! Berkurun lama ku rahsiakan cintaku padamu....cintaku pd FP tidak pernah pudar!. Kini kembali pertemuan yg abadi....bersama2 dgn entry cuti2 Malaysia ke Terengganu bersma Mira, Johar & the geng Bermula perjalanan kami pd pg Jumaat yg indah diiringi dgn dugaan yg membolehkan Johar tersengih sepanjang jalan dek kerna kereta kepanasan spjg jalan. Setelah dikira2 dekat 3-4 kali berhenti dan amukan Permaisuri Mira maka terpaksalah kami singgah di Temerloh untuk dibawa berjumpa dgn bapak tiri (bengkel) . Setelah kereta berjaya pau poket Johar ...baru perjalanan aman sentosa sehinggalah sampai ke KT. Selama 3hari 2 malam kami meronggengkan diri dgn tawaf beberapa tempat di KT - Pasar Payang, Masjid Kristal, Taman Tamadun Islam, BBQ malam kt Pantai Batu Burok. Havoc giler! Puas hati....Terima kasih to Johar & Mira yg sudi ajak Cik bersama.







Tuesday, 6-Oct-2009 04:01 Email | Share | | Bookmark
Kezutan @ Birthday Watie

 
 
 
View all 37 photos...
Reminder kt FB dan tepon2 semua menyatakan tarikh hari lahir Cik Puan Watie pd 5 Okt berdering2 ....teacher sally telah pun menhantar nota pesanan ke tepon2 kami utk buat SURPRISE birthday utk watie ....TERJAH ke istana nyer di Melawati...plan punyer plan...amik part masing2...plan awal tak jadi sbb Arin tak jd plak program dia....tukar plan di saat akhir yang mane mcm nak terkucil Arin dibuatnyer kerna nak jd pelakon top mcm ARON AZIZ

Sesudah kumpul ramai2...bakar lilin kt atas jalan tar...kami serbu rumah Watie yg tgh tunggu bile la laki dia nk bawak kuar makan ni...dia tgh bergantung kt tepi pintu rumah dia tu...tiba2 kami masuk ramai2 dan nyanyi selamat hari jadi...berpusing2 dia mengelintau malu kat langsir pintutu....hahahaha...terkejut beruk! itulah dia kezutan hari lahir Watie tahun ni....kami lambat sikit jer kate Arin...baru 5 minit dia tukar baju...kalu tidak boleh tgk aksi kain batik









Saturday, 3-Oct-2009 07:46 Email | Share | | Bookmark
Rumah Terbuka & Operasi Sambut Hari Lahir

 
 
 
View all 12 photos...
Salam rerakan sekalian...bertemu semula kita di sini....nak update byk2 tapi tak de gambor...sbb tak tau nape sekarang ni bawak jer kamera tapi tak de mood amik gambor...asik menepek kt kamera kengkawan jer... . Entry kali ini adalah operasi 2 dalam 1 namenyer .
Open house umah K.zue & Abg Halim serentak sambut besday Abg Halim yg ke? ( sendiri tanye) Jom layan aksi yg masih kurang ini....








Thursday, 24-Sep-2009 06:59 Email | Share | | Bookmark
JALAN2 CARI KAWAN@ Penang & Alor Setar

 
 
 
View all 40 photos...


Setelah berehat beberapa menjak...baru hari ni terasa nak update FP yg dh bersawang bagai ni. Semalam teacher sally dah bagi warning kt sms suruh udpate FP...maklumla sibuk pose & raye... :god_evil_balance: masing2 menggelupur tak cukup kaki tangan kejar bahan2 lain. Rasenyer semua dah maklum bahawa Cik adalah org terakhir mengupdate cerita jalan2 ke Penang & Alor Star ni. Kesian kt Arin & Watie yg tak sihat ...Cik ni menyangkit gak mase dalam perjalanan pulang ke KL.Ape2 pun Cik enjoy sgt dgn semua ahli rombongan. Terima kasih Pak Cik PI, Mak Cik, Wak Ajak, Abg Meoar & anak rakan2 FP utara, Wani, Kak Ina, Zai, Kak Amal , Abg Halim, K.Zue, Pidah, Sarip, Mira, Arin , Watie & semua sekali atas kesudian korang...insyaallah kita bertemu lg. Sambil2 tu jom layan piccas yg masih lg kurang ni sebab asik dok jadi model kt kamera org lain. Kamera sendiri tak terbawak keluar








[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net