Hanizalia 's FotoPages

By: Hanizalia Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Jun-2008 07:43 Email | Share | | Bookmark
AKSI TERBARU - ARMAND

 
 
 
View all 8 photos...
Setelah sekian lama tak bercinta dgn FP sendiri, ari ni Cik Ila gagahkan diri utk meninjau & menyapa sebentar.kengkwn dh muler tanyer bile nk hadpet asyik tgk FP kengkwn semakin meriah...Untuk mengubat rindu kengkwn Cik Ila uploadkan pics aksi anak buah kt KL ni..ARMAND ISKANDAR...buah hati Along Fatin..... nampak je saiz kecik tapi ligatnyer .....x menang tgn. Pastu ade ler pic Cik yg x berape nk senyum tu mase gi kenduri last 2 weeks ...adik iddin yg shoot...terjerit pekik dgn dia mase nk suwoh amik.... So layan jap la dulu sementara Cik nk shoot pics terbaru...


Wednesday, 21-May-2008 08:43 Email | Share | | Bookmark
Kena buat homework - Tagging by Fiza-Ibu Najwa & Nadia


Quote:

The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog



7 fatcs about myself

1. Chubby but cute.....
2. Suke gelak...kalu dpt gelak x hingat dunia....
3. Still single & available.....(promo diri, x malu le plak)
4. Suke jumpe dgn kengkwn ...x kire kwn baru atau kwn lame
5. Suke cube makanan kt tempat2 baru...
6. Shopping & gi jenjalan memang hobi yg x leh dipisahkan....
7. Takut katak tahap cipan nyer....hehehehe

7 beloved FP fren I would like to tag :
1. Yong - Mama Ticha
2. Kak Zaimah
3. Kak Cahaya
4. Yaa
5. Naa - Umi Soffiya
6. Iza - Mama Haikal
7. Mummy Irdina & Arrisa


Thursday, 15-May-2008 03:52 Email | Share | | Bookmark
TEAMBUILDING PU3 @ LANGKAWI

team kuchai ....
team kuchai
bab2 posing mesti expert
View all 37 photos...
Last weekend, Cik ILa gi teambuilding course kt Langkawi. Lame dh tak gi sane, windu gak ler kt si helang tu... . Ramai gak yg gi, sumernyer ader 123 participant pompuan.hehehe....kursus sambil jenjln. org pompuan mesti tak lepaskan peluang punyer. Dengar jer name TEAMBUILDING tu sengal sket muler2. sebab mesti kene sekolah guling2nyer ni... Tgk plak participant2 yg pegi tu belh tahan gak kesingaannyer tu. lagi ler gerun. Abih ler kene godam ni. Dlm kul 11 lebih bertolak dari KL. Dapatlah naik bas no 2. Uncle apek tu drive mcm mat rempit je Bayangkan kul 11.30 dr KL, smpai jeti Kuala Perlis kul 5.45 pg...berdesup-desup larinyer tu... Dah sampai awal kt jeti, masing2 terkebil2 la plak.Kul 8 lebih , naik feri plak Yg mabuk terus tutup mate. x nak tgk laut. yg tido pun ader. yg excited nk tgk laut terang je mater diaorg. Sampai kt resort dlm kul 10 lebih...dah amik kunci bilik, masing2 cabut naik bilik nak rest coz kul 2.30 program dah nak start. So...layanlah few pics yg sempat di shoot. Nak citer pjg pun 4 ari 3 mlm pun x abih k....to all participants, congratulation to all of u



Monday, 5-May-2008 07:05 Email | Share | | Bookmark
Komuniti Bestari@Kota Bharu

 
 
 
View all 18 photos...
Ni entry backdated lg....x menang tgn 2-3 minggu ni pasal keje...sistem dh jalan...installation dh on track.... mcm nk tercabut pale lutut ni...mintak maaf ler pd kengkwn yg bersusah payah ajak kuar nak jumpe tu mmg Cik Ila bz bebenor....dah terase mcm engineer le plak kejenye. Sebelum terlambat jauh btui dgn entry kali ni...Ila ade few pics mase g program komuniti bestari kt KB...KB dh makin byk berubah....jln2 tgh dibesarkan...dan byk gak projek pembangunan tgh berjalan...Di kesempatan itu...dpt gak gi shopping kt Rantau Panjang & Pengkalan Kubor.... Kalu dh namenye pompuan....shopping tu mcm vitamin & ubat sakit...yg sakit pun blh bgun So...jom layan pics2 yg Ila amik utk entry kt KB ni


Signature build up of KB town.....

Kure2 yg sempat tangkap...hehehe


Friday, 25-Apr-2008 05:36 Email | Share | | Bookmark
Birthday Entry Lagi.....

 
 
 
View all 4 photos...
Cik Ila baru je dpt nak wat sket editing kt pic ni, tu pasal ler entry kali ni lewat dr yg sepatutnye.... Entry kali ni khas utk anak dara Cik Puan Azu & En Nizam kt Melaka. Befday puteri sulung dia org ni...Qistina Umairah yg pertama... DOB dia yg sebenar 26th Mar 2007:horay: ...cube ler tgk kan main lg dgn sepit rambut dia tu. dah ler tomey jer....To all ex-RKM Macfin mesti rindu nk tgk aksi family2 kengkwn...yg mane ade pics tu ....email2 la kt CIKMAK@ILA ni ....blh gak upload kt FP ni...so...last but not least , hepi befday to my dear cutie pie Qistina, be good & cheer up all the way , aunty cik love u....muahzzz....





[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net