Hanizalia 's FotoPages

By: Hanizalia Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Aug-2008 08:52 Email | Share | | Bookmark
SALAM KEMERDEKAAN





Beberapa hari lgi kita akan menyambut ulangtahun kemerdekaan Malaysia yg ke 51. Makin betambah usia kita jugak. Pelbagai pencapaian yg tlh kita saksikan dan kite rasai nikmat kemakmurannya.Entry kali khas utk meraikan sambutan ulangtahun kemerdekaan Malaysia yg tercinta.Slamat menyambut ulangtahun kemerdekaan ke 51...semoga Malaysia terus kekal aman, makmur dan berjaya. Marilah kita bersama-sama tanpa mengira bangsa & agama menjaga kedaulatan & keharmonian negara kita ini. Kpd seluruh warga Malaysia...sygilah Malaysia bumi tercinta lg bertuah ini


Tuesday, 5-Aug-2008 10:15 Email | Share | | Bookmark
JO & ANUM~WEDDING@KUANTAN

 
 
 
View all 30 photos...


Last weekend , Cik Ila + family gi antarkan pengantin kt Beserah , Kuantan. Tido sana sekali, cam wat family day la gak. Hati riang gumbira nak gi jenjalan tapi paler otak ligat teringatkan keje2 opis++++ yg masih pending lagi kt dlm PC tu. Kalu x pegi serba salah plak sbb rapat benor dgn family pengantin. Maka, dgn persediaan yg celup celap, Cik lLa pegi la juga. Dr KL kul 8 pgi..smapi Kuantan dh kul 1...pas tu sesat la plak! tunggu punya tunggu dekat kul 2 ++ smpai umah pengantin lelaki. Sambutan meriah bagai dgn kompang, selat & tomoi pun ada So, jom layan entry kali ni yg x seberapa tu....

Quote:
To Jo and Anum, selamat pengantin baru, jgn garang2 sgt to ur partner. semoga bahagia & senyum slalu. Tabah menghadapi dugaan rumahtangga


Friday, 11-Jul-2008 08:53 Email | Share | | Bookmark
HIKMAH SPA @ BDR SERI PUTRA

 
 
 
View all 6 photos...


Quote:
HARAP MAKLUM....NI PROMO 4 HIKMAH SPA & TREATMENT CENTRE. BEST FRIEND ILA AND HUSBAND DIA YG BUKE. KALU ADE SAPER2 YG BERMINAT BOLEH CONTACT TERUS. DIA ORG BUKAK SAMPAI MALAM...


Monday, 30-Jun-2008 11:27 Email | Share | | Bookmark
Dinner at Silver Pot@TTDI

 
 
 
View all 10 photos...
Hai...semalam Ila & family dinner kt luar. mkn steamboat plak kali ni lame dh x duduk mkn ramai2 cam ni. Time nak kuar umah hujan agak lebat tapi Ila berkeras gak dgn sumer nak pegi gak....sebab bukan senang nak kumpulkn adik2 . This time kami pilih utk mkn steamboat. Restoran ni x jauh dr umah , lebih kurang 20 minit je ikut highway NPE....dah lame plan nk dtg sini dgn family Byk pilihan makanan, nasi pun ade, dessert pun sedap. Tempat mkn mmg selesa..., bersih & kemas. Jom layan entry ILa kali ni...





Monday, 23-Jun-2008 06:02 Email | Share | | Bookmark
Welcome on board...

Dear All,

Please welcome to our new FP's family member, Ryna. She is my family member. ....Sudi2 lah jenguk FP Ryna http://rynasainy.fotopages.com. Enjoy.....




[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net