Hanizalia 's FotoPages

By: Hanizalia Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Oct-2008 02:05 Email | Share | | Bookmark
AKAD NIKAH : FAIZUL & FAIZURA @ KT

 
 
 
View all 17 photos...



Date : 12th Oct 2008
Venue : Wakaf Tapai, Kuala Terengganu

Ni majlis akad nikah my sister@ex-housemate mase stau kt Pantai Dalam dulu....dh selamat jd bini org pun . Husband dia org Melaka....Cik panggil dia wawa. majlis ni buat kt kg wawa di Terengganu. Majlis sambut menantu pd 25 Okt 2008 kt Lubok Cina , Melaka. Alhamdulillah...selamat gak dia org ni nikah walaupun byk dugaan. To Faizul & Wawa, selamat melayari alam rumahtangga yg baru....sentiasa hormat pasangan, jujur & salin mempercayai.jgn garang2 sgt...ok. Kak Ila doakan kebahagiaan kalian berdua


Monday, 6-Oct-2008 01:49 Email | Share | | Bookmark
Sessi Beraya 2008 @ Alor Setar

 
cousin - ariff hilman
ariff hilman
View all 11 photos...

Salam lebaran 2008 M/ 1429 H utk sumer skali lg. Tahun ni mcm2 perkara yg berlaku. tak kire yg sedih atau yg gembira terjadi pd kite semue. Namun hidup perlu diteruskan. Peristiwa silih berganti. Dah tiba kita meraikan Syawal yg mulia. Cik ILa & family spt biase masih lg meneruskan tradisi beraya di kg Alor Setar Kedah. Atuk, nenek & sedara mara masih lg ada di sana. Tahun ni sumer adik bradik mama balik beraya, adik beradik abah mmg menetap di kg. Raya kali ni meriah dgn si kenit2 anak buah & sepupu Cik . Jom layan entry pics raye , tak byk sebab sibuk sembang


TAHNIAH & TIMA KASIH PD ZAI & TAUFI YG JD 1ST COMMENTATOR UTK ENTRY KALI NI...
JOM SINGGAH KT FP ZAI YG CUKUP MERIAH.... http://zbintim.fotopages.com





Friday, 26-Sep-2008 09:24 Email | Share | | Bookmark
SALAM LEBARAN 2008 M / 1429 H

Berlalu lah sudah ramadhan....sebulan berpuase...tiba syawal kita rayakan dgn rasa gembira....pd kengkwn nyata, kengkwn maya, kengkwn baru, sedara mara , anak2 buah , kekasih & nyawa...terimalah kad elektronik ikhlas dr saya & kluarga...jemput dtg ke rumah ye...



Saturday, 20-Sep-2008 09:50 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS BERBUKA PUASA @ PWTC

 
 
 
View all 27 photos...




Kakak2, adik2 & kengkwn tersayang dh menjemput. Byk kali remind, so...utk menghargai ingatan diaorg Cik ILa ni turut memenuhi jemputan bersama-sama memeriahkan majlis...ramai jg la tetamu public figure yg hadir . Majlis berbuka puasa dgn anak-anak yatim anjuran PU3 UMNO Malaysia kt PWTC...dlm bln ramadhan ni la dpt attend majlis2 keraian + kebajikan. Tak dpt amik pics dgn anak2 yatim yg diraikan sbb smpai majlis dh lambat Terus di sambut dgn azan maghrib + berbuka puase. Lepas buke puase & solat isyak, anak2 yatim ni terus balik coz dia org dh start majlis dr petang. Lepas majlis abis, brulah dpt kite org ni bersembang & jumper kengkwn yg lame & baru. So, jom layan entry kali ni yg penuhi kaler2 ni ..posing2 yg maut tu jgn gelak sudah ...halwa mate je tu...kekekeke


Tuesday, 9-Sep-2008 03:23 Email | Share | | Bookmark
Besday Armand @ Pandan Mewah

 
 
 
View all 5 photos...
Semalam genaplah umur anakanda Armand Iskandar /Anakanda Along Fatin 1 tahun....so, mummy buat la majlis besday party lepas buke pose. Kengkwn mummy & daddy pun byk yg abih keje kul 10. Then, smlm gak ler mummmy dia discover dh ade tumbuh gigi 1 btg..hehehe...armand ni lambat sket develop dia. bdn pun kecik , tgh belajor berdiri tapi lasaknyer ya rabbi...so, jom layan entry kali ni yg x seberapa sbb aunty cik sibuk. x dapt nk stay smpai abih majlis.


PICS DGN AUNTY CIK @ MAMA CIK

PICS DGN MUMMY ....


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net