Hanizalia 's FotoPages

By: Hanizalia Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Jan-2009 02:09 Email | Share | | Bookmark
HEPI BESDAY TO ME!

staf2 opisnyer keje
 
potong kek dlm gelap
View all 8 photos...



HEPI BESDAY TO ME ! wish utk diri sendiri dulu...anyway, entry ni akan dihapdet kemudian. Hari ini, bertambah lg angka pda umur Cik Ila ni. Mcm tak percaya je bila dah umur cam gini Tapi itu la hakikatnyer .Terima kasih pd kengkwn, rakan sekerja, sedara mara yg dah wish kt Ila Semoga doa kalian akan dimakbulkan Allah swt. Nanti Ila hapdet gambor potong kek eh !

Quote:
TQ TO MAMA, ABAH & ADIK2 FOR MAJLIS DOA SELAMAT & TQ TO STAFF2 OFIS YG DERA ILA DGN SURPRISE CAKE!


Monday, 5-Jan-2009 10:01 Email | Share | | Bookmark
Holiday @ Medan, Indonesia - Part 2

 
 
 
View all 19 photos...
Tarikh : 26 ~ 26 Dis 2008
Ni entry bahagian ke2 plak, sumer muke Cik dgn yg lain2 . Hari kedua, kami bergrak seawal jam 8 pg tuk g Berastagi & Air Terjun Sipiso-Piso.Bekfes kt hotel...ok la food dia. Masih diterima oleh tekak. Jalan menuju ke pinggir bandar Medan, melalui jln kg. menuju ke puncak gunung Sibayan (kalu x silap) . dah 1/2 jln, Cik mule rase jln lekak lekuk yg makin kronik Dh la duduk belakang sekali. Rase cam nk tercabut pinggang bile dah sampai Dpt tgk kilang mineral water, pasar sopping kt Berastagi & air terjun. Tapi yg paling best sekali, dpt tgkview Danau Toba dari sebelah timur. Masyaallah !!!!!!!!!!cantik giler Jom layan sumer pics Cik Ila debab ni....






Saturday, 3-Jan-2009 07:53 Email | Share | | Bookmark
Holiday @ Medan, Indonesia

dlm flight
sayap jer ni
cm lukisan jer
View all 15 photos...
Salam buat teman2 yg sudi menyinggah kt FP Cik yg x seberapa ni. Just nk share dgn sumer kenangan manis bercuti dgn staff2 Cik ke Medan, Indonesia mase cuti lepas Krismas 2008 . Cik pergi berenam , sumer 1 opis .Tapi Cik sorang je pompuan , yg lain sumer jantan. Kamera byk sgt tu yg lg payah nak shoot gambar Cik cantik2 sket. Yg Cik upload ni sumer pics yg ade dlm kamera Cik la...yg lain Cik blum dpt copynyer lagi. Jom...layan dgn CIK ILA debab ni....






Quote:
Entry kali ni hanya pics view/bangunan saje, nanti ade entry lain plak utk muke Cik plak





Tuesday, 30-Dec-2008 11:00 Email | Share | | Bookmark
TAHUN BARU 1430 HIJRAH & 2009 MASIHI




MASA....akan dtg dan pergi tanpa kite sedari...tahun 2008 akan menutup bukunyer dlm 1-2 hari lagi Namun ape yg kite sudah capai dlm tahun ni menjadi persoalan di hati. Sama ada kita puas atau tidak. Byk kenangan suka duka, bala bencana , kemenangan gemilang yg tercatat di dalam buku 2008. Terlalu byk tuk kita bicarakan di lembaran FP ni.

Tibanye anugerah tahun 2009 , syukur kpd Allah Tuhan yg Esa...kerana memberi kita sumer kesempatan utk terus menikmati keindahan alam ni...

Entry kali ni agak berlainan kirenye dpt Cik titipkan sedikit doa sbg hadiah buat teman2 x kire yg baru & lame ,saudara mara & rakan2 yg sudi menjenguk laman yg x seberape ini

DOAKU BUAT SEMUA
YA ALLAH YA TUHANKU YG MAHA AGUNG LAGI MAHA PENGASIH
DGN KEDATANGAN TAHUN BARU INI, AKU MEMOHON KPD MU AGAR KAU
LIMPAHKAN KPD KAMI RAHMATMU, KEBERKATANMU & KASIH SYGMU. LINDUNGI KAMI
KAMI DARI HASAD DENGKI & MARA BAHAYA, TUNJUKKAN KPD KAMI JALAN YG BENAR.
KURNIAKAN KPD KAMI KEJAYAAN & KEBAHAGIAAN AGAR DAPAT KAMI JALANI HIDUP INI DGN LEBIH KEYAKINAN....AMIN...

Jom amik kad ucapan tahun baru dr CIK ILA YG DEBAB!




Sunday, 21-Dec-2008 10:38 Email | Share | | Bookmark
Persandingan - Kak Mila & Abg Mizan @ Bentong

 
 
 
View all 9 photos...
Salam sumer kengkwn, kembalinya Cik ILa utk menghapdet FP yg semakin ramai penjenguk2 yg sudi bertandang terima kasih atas sokongan anda especially rakan2 ex-RKM dan rakan2 TKB...

Entry kali ni, majlis perkahwinan senior Cik mase blajor dulu LCCI/RKM/IPB 1996~1998. Mase tu kami 16 org 1 kelas+sponsorship 13 pompuan, 3 jer lelaki perasan. Mengenali diri rakan2 waktu tu yg cukup havoc, happening & meriah merupakan satu kenangan manis yg terindah yg pernah Cik Ila miliki sehingga ke hari ini

Kini,masing2 dah berkeluarga dan membawa haluan masing2. Rindu rasenyer pd kwn2 tercinta ni. Kalu dpt ku ulang semula, suatu zaman yg bernama remaja..... Terlalu byk tuk Cik story mori! Nanti sedih yg dapat kt Cik


Terubat gak la rindu bila dpt bertemu dgn Kak Aida, Ana & Kak Mila. Yg lain2 tak dapat hadir kerna masing2 ade hal yg tak dpt dielakkan. Hanye email, telefon, sms & internet yg masih setia menghubungkan kami sumer. Jom layan entry kali ni walaupun muke Cik tak de eh.....




[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net