Hanizalia 's FotoPages

By: Hanizalia Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Feb-2010 07:37 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Malaysia - Cameron Highland

 
 
 
View all 21 photos...
SALAM SEMUA....kembali meneruskan misi2 penting bersama dgn kengkwn...dengan mulut manis ini keluarla ayat2 kesian minta kasih syg kengkwn nak bawakkan & temankan diri Cik ni beramah mesra dgn tempat yg lame Cik tak pergi....ape lg kalu bukan Cameron Highland. Dihangatkan pulak dgn gambor kt FP kwn yg dh semakin ramai menyampaikan kaki di sana....puas gak ler nk mengayat. Akhirnya Watie, Arin & Mira sudi membawa diri Cik yg cute miut ni naik ke sana... jom layan aksi2 di sana ....





Wednesday, 27-Jan-2010 06:55 Email | Share | | Bookmark
My Birthday Again

 
 
 
View all 15 photos...
Alhamdulillah ....masih panjang umur Cik ni...kali ni dapat celebrate dengan K. Iezzah dengan kwn2 yg lain jugak. Terima kasih atas kasih sayang korang pada Cik yg masih lagi belum berteman ini jom saksikan aksi2 Cik potong kek dgn K.Iezzah





Tuesday, 29-Dec-2009 05:42 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru/ Happy New Year - 2010

 


Salam kenkwn sekalian...tinggal beberapa hari saja lagi tahun 2009 akan meninggalkan kita dengan seribu kenangan pahit dan manis....Tahun 2010 bakal berjabat tangan dgn kita utk kita sama2 selusuri jalan kehidupan ini...Cik ingin ucapkan selamat tahun baru 2010 , semoga kita semua sihat, bahagia & makin berjaya...Pada sapa yang sudah pasang azam...kuatkan semangat & bulatkan tekad!!!!


Monday, 21-Dec-2009 06:55 Email | Share | | Bookmark
Holiday @ Bandung & Jakarta

 
 
 
View all 53 photos...

Tarikh : 11 Dis 2009 ~ 14 Dis 2009
Salam semua....
Just nak update FP yg dah berkurun lama ni...
Ni entry bercuti ke luar negara dgn semua kakitangan & ketua2 jabatan...company trip dh
dah berjaya memasuki tahun ke 2. Sebelum pergi mmg byk urusan yg perlu dilaksanakan.
Cuma perjalanan kali ni agak sesak jadualnye...

Jom layan....ape yg berjaya Cik rakamkan






Saturday, 5-Dec-2009 10:43 Email | Share | | Bookmark
Planning Mengejut @ Bukit Tinggi

 
 
 
View all 77 photos...
Bile dah jadi bujang...masing2 yg konon2 rajin cam nk mampus nak belajor jahit manik dgn tok guru alih2 jadi lain plak! Manik2 peluh yg keluar Baru jer nak pegang manik keluar la suara2 sumbang ....penyakit M dah menjelma...lepas tu ape lg tersampuk ler kat semua . Goreng punyer goreng...perut lapar plak . Tu yg menjelma idea giler ke Bukit Tinggi. Cik biase la...ayat power kuar " mak tak kesah nyah! mak ikut aje!"

Yang paling best...dgn cikgu2 pun ikut tersampuk penyakit M tu. Jom layan piccas kami yg semenggah di Bukit Tinggi






[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net