Hanizalia 's FotoPages

By: Hanizalia Jamil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Sep-2010 06:02 Email | Share | | Bookmark

 


Friday, 30-Jul-2010 09:41 Email | Share | | Bookmark
Malaysia Truly Asia @ Langkawi

 
 
 
View all 21 photos...
Sudah lama menyimpan hasrat hati nak jln2 ke Pulau Langkawi ni... mane taknyer. Kalau jejak kaki kt sini pun hanya dapat pergi kursus saja. Dari mase ke semasa banyak pulak dokumentari & drama kt tv yg dok layur2 Cik ni. Setelah berjanggut menunggu time table yg kwn2 Cik semua free aje terus angkat beg & badan terbang ke Pulau Helang Atas Batu Kawi = Langkawi. Bermulalah episod pengembara peribadi Cik & kwn tersayang Antara tempat2 yg dpt Cik jelajah....Underwater World, Pekan Kuah, Hj Ismail Grup, Pulau Beras Basah, Tasik Dayang Bunting, Makam Mahsuri & Kereta Kabel...Jom layan pics2 Cik yang ado ni. Yang lg sedih...pics2 mase island hopping & makam mahsuri rosak /corrupted....




Sunday, 20-Jun-2010 06:38 Email | Share | | Bookmark
Reunion :RKM BFF /2010

 
 
 
View all 15 photos...
Salam semua...kembali bersiaran di FP ni...Cik kembali membawa kenangan 13 tahun lepas dengan gathering bersama best friend yg masing2 dh ade family. Cume kali ni kurang sorang je...Abg Salehuddin . Apepun yg terjadi, kami dah sepakat untuk teruskan misi reunion kali ni.
Yang paling jauh dtg dr JB...Thanks Adeq Ryna... Dengan misi introduce anak2...kami dgn misi catch up...byk perkara yg telah dlm 13 thun lepas kami ingat kembali.Kenangan terindah dalam hidup Cik. Jom layan...







Thursday, 1-Apr-2010 09:16 Email | Share | | Bookmark
Kembara Wilayah 2010

 
 
 
View all 17 photos...

Salam semua...kembali bersiaran di FP ini...kali ni nak bagi korang tgk plak ape benda keje aku yg asal hujung minggu jer ade jer program...ni salah satunyer...

Nak citer panjang2 pun tak dak idea...Kembara wilayah ni mcm treasure hunt jugak la tapi tak ambil kira masa sangat. Yang penting kat setiap check point tu peserta mesti jawab soalan dengan betul dan buat tugasan dgn sehabis baik. Cik kene jage kat check point Balai Seni Lukis Negara . Ade 4 check point semuanya. Muzium Negara - kena buat pasu, Planetarium Negara - jawab soalan jer, Balai Seni Lukis Negara - kena buat jigsaw puzzle dan Pusat Kraftangan Malaysia - kene hiaskan payung kertas...Best sgt2 dgn semua peserta sporting. Jom tgk aksi derang........








Monday, 15-Mar-2010 03:54 Email | Share | | Bookmark
Dinner@Fullhouse

 
 
 
View all 20 photos...
SALAM PERTEMUAN DEMI MEMBUANG SAWANG2 YG DAH PADAT NI...dah lame tak jumper2 dgn kwn2...rindu plak rasenya. Hati tgh gundah gulana dek penangan tolong org . Cik kuatkan semangat & tekadkan azam utk pegi dinner dgn yang tersayang....kawan2 la! . Kebetulan kawan sekolah Cik yg introkan tempat ni. Ape lagi...dgn penuh kobaran hati ini , Cik ajak ler kwn2 Cik bergumbira di sana. Jom layan pics ya





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net